יום רביעי

|

|

10/09/2025

לאישה החרדית

|

|

|

10/09/2025

|

יום רביעי

מתכון מושלם לפסטה עם ירקות צבעוניים מוקפצים

מחפשת רעיון לארוחה לא כבדה אך בריאה ומשביעה? מתכון פרווה קליל וטעים לארוחה חמה ומזינה, של פסטה צבעונית ומפנקת בשלל טעמי ירקות מוקפצים!
| קרדיט: shutterstock

המצרכים:

  • 1 קישוא
  • 1 גמבה
  • 1 סלסלת פטריות
  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • חבילת פסטה.
  • 1/3 כוס שמן / שמן זית
  • 6 כפות רוטב טריאקי / סויה
  • תבלינים: מלח, כף שטוחה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה כורכום, כפית כמון/תבלין שווארמה.

אופן ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה לבישול מלא ונסנן.
  2.  נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן ען מעט שמן
  3. נחתוך את שאר הירקות ונניח מעל הבצל המטוגן ונטגן יחד עד לריכוך, נערבב בזהירות.
  4. בד בבד נוסיף את הרוטב ואת התבלינים
  5. לאחר בישול כמעט מלא של כל ירקות נוסיף את הפסטה לסיר ונערבב בזהירות. נוסיף שמן זית לפי הטעם.
  6. נכסה את הסיר ונוריד את האש ללהבה קטנה למשך כחמש דקות ונכבה.

בתיאבון!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]