המצרכים:
- 1 קישוא
- 1 גמבה
- 1 סלסלת פטריות
- 1 בצל
- 1 גזר
- חבילת פסטה.
- 1/3 כוס שמן / שמן זית
- 6 כפות רוטב טריאקי / סויה
- תבלינים: מלח, כף שטוחה פפריקה מתוקה, כפית שטוחה כורכום, כפית כמון/תבלין שווארמה.
אופן ההכנה:
- נבשל את הפסטה לבישול מלא ונסנן.
- נחתוך את הבצל לקוביות ונטגן ען מעט שמן
- נחתוך את שאר הירקות ונניח מעל הבצל המטוגן ונטגן יחד עד לריכוך, נערבב בזהירות.
- בד בבד נוסיף את הרוטב ואת התבלינים
- לאחר בישול כמעט מלא של כל ירקות נוסיף את הפסטה לסיר ונערבב בזהירות. נוסיף שמן זית לפי הטעם.
- נכסה את הסיר ונוריד את האש ללהבה קטנה למשך כחמש דקות ונכבה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן