מצרכים:
- חלה שנשארה משבת או לחם
- תבלינים: מלח, אבקת מרק, פפריקה, תבלין שום, זעתר
- שמן זית/קנולה
אופן ההכנה:
- נחתוך את החלה לקוביות
- נעביר לתבנית תנור עם נייר אפיה
- נתבל מכל הכיוונים ונזלף שמן. נמרח את השמן היטב על כל הצדדים של קוביות החלה
- נכניס לתנור בחום של 180-200 מעלות לכעשרים דקות (מציצים מדיי פען לוודא שלא נשרף)
- מקבלים קרוטונים קריספיים מתובלים וטעימים למרק, סלטים, ונישנוש עם גבינה….
בתיאבון ובהצלחה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן