המצרכים:
כוס = כוס חד פעמי חם
- 2 תפוחים גדולים מכל סוג שאתם אוהבים (עדיף לא סמיט)
- 2 בננות קטנות
- 4 ביצים
- כף קינמון
- כוס שוקולד צ'יפס
- 3/4 כוס סוכר
- 2 וחצי כוסות קמח
- 3/4 כוס שמן
- 1 אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 2/3 כוס מים/מיץ ענבים
אופן ההכנה:
- נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר ונוסיף את השמן. נחתוך פנימה את הבננות ונמשיך לערבב/להקציף.
- את התפוחים נקלף ונחתוך לקוביות קטנות, נוסיף לבלילה ונערבב ונוסיף את יתר החומרים ונערבב לעיסה אחידה.
- נעביר לתבנית עגולה חד פעמית ונכניס לתנור לאפיה של כ-30 דקות בחום של 180-200 מעלות.
- נוציא את העוגה ונבדוק אם היא מוכנה מבפנים על ידי הכנסת סכין למרכזה.
- אם העוגה לא התיצבה מספיק, נכסה אותה בנייר כסף ונכניס שוב לתנור לעוד 15-10 דקות (או עד להתייצבות החלק הפנימי).
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן