יום שישי

|

|

17/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/01/2025

|

יום שישי

חורפית ואמפתית: עוגת תפוח ובננה עם שוקולד צי'פס

עוגה מושלמת לאנשים שאוהבים שילוב של פירות בריאים עם שוקולד מפנק, יפהיפיה להגשה ואפשר לחלק אותה לתבנית מאפינק ולקבל מנות אישיות מושלמות
| קרדיט: shutterstock

המצרכים:

כוס = כוס חד פעמי חם

  • 2 תפוחים גדולים מכל סוג שאתם אוהבים (עדיף לא סמיט)
  • 2 בננות קטנות
  • 4 ביצים
  • כף קינמון
  • כוס שוקולד צ'יפס
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 2/3 כוס מים/מיץ ענבים

אופן ההכנה:

  1. נקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר ונוסיף את השמן. נחתוך פנימה את הבננות ונמשיך לערבב/להקציף.
  2. את התפוחים נקלף ונחתוך לקוביות קטנות, נוסיף לבלילה ונערבב ונוסיף את יתר החומרים ונערבב לעיסה אחידה.
  3. נעביר לתבנית עגולה חד פעמית ונכניס לתנור לאפיה של כ-30 דקות בחום של 180-200 מעלות.
  4. נוציא את העוגה ונבדוק אם היא מוכנה מבפנים על ידי הכנסת סכין למרכזה.
  5. אם העוגה לא התיצבה מספיק, נכסה אותה בנייר כסף ונכניס שוב לתנור לעוד 15-10 דקות (או עד להתייצבות החלק הפנימי).

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים