מצרכים:
- כוס חלב
- כף לוטוס
- רבע כוס סוכר
- 3 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת אפיה
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערה לפי הסדר את המצרכים הכתובים – את הקמח ואבקת האפיה מוסיפים לאחר ערבוב המצרכים האחרים ואז מערבבים שנית.
- מערבבים היטב לקבלת בלילה חלקה.
- במידה והיא סמיכה מידי ניתן להוסיף חלב- במידה והבלילה דלילה מידי להוסיף כף קמח.
- המרקם של הבלילה צריך לצאת כמו של קטשופ.
- משמנים מעט את המחבת ומעבירים למחבת בעזרת כף – מסדרים עיגולים יפים, מטגנים כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת.
תהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן