ארטיק סורבה ב 5 דקות / השפית סיון כהניאן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:
1 קופסת שימורי פירות 470 גרם או 820 גרם (לפי הכמות הרצויה).
לפי הטעם ואפשר כמובן לשלב:
אפרסק / משמש/ אננס/ ליצ'י.

לגרסה החלבית: 
גביע יוגורט 200 מ"ל

הכנה:
מסננים מנוזלים וטוחנים במעבד מזון עד ליצירת קרם חלק.
לגרסה חלבית ניתן לקפל פנימה גביע יוגורט 200 מ"ל.
יוצקים לתבניות ארטיק מכניסים את מקלות הארטיק ומקפיאים לילה.
בתאבון:)

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

6 תגובות

  1. איזה אלופפפפפהההה
    הכנתי וגם שילבתי עם שימורי אננס
    מושלםםםםםםםםםם
    (אפילו שזה היה בכוס ולא בתבנית ארטיק )
    אין עליך סיון…..
    מחכים לך שתהיה בכותרות …..

  2. יוצא מעולה וממש טעים
    הזמנתי את התבניות להכנת הגלידןת מאליאקספרס הגיע מעולה ורוד נח לעבודה
    תבנית לגלידות מסולסלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.