יום שני

|

|

20/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/01/2025

|

יום שני

לא פחות טעימות: סופגניות אפויות | מירב מלכה

סופגניות אבל בלי טיפת טיגון - אפויות לגמרי! הטעם שלהן נפלא והן מומלצות במיוחד, ומוכיחות כי לא חייבים לטגן בשביל ליהנות מסופגניות מושלמות!
| קרדיט: shutterstock

16 סופגניות

מרכיבים:

  • 500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
  • 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
  • 80 ג’ סוכר (4 כפות)
  • כף א. אינסטנט וניל
  • ביצה
  • כפית גדושה מלח
  • 100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
  • 170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הבצק ולהתפיח שעה
מחלקים לעיגולים ואופים בחום של 200° למשך עשרים דקות.
מפזרים אבקת סוכר וריבה שאוהבים.

 

לבריאות!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים