יום שלישי

|

|

14/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

14/01/2025

|

יום שלישי

מיוחד לשבת חנוכה: עוף ברוטב ריבת משמש וערמונים

עוף ברוטב משמש וערמונים מקורמל, מכניס לכם את טעמי הריבה למאכלים של שבת בעדינות - לשבת חנוכה חגיגית ומפנקת במיוחד!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 בצלים
  • 8-7 חלקי יריכיים / שוקיים
  • כוס ערמונים מוכנים לאכילה
  • שמן
  • 1/2 כוס ריבת משמש
  • 2 כפות סילאן / סוכר
  • תבלינים: כף כמון, כף תבלין עוף/שווארמה, מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, כפית פפריקה.
  • לקישוט: שבבי שקדים או שומשום

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים להזהבה, מניחים את חלקי העוף ונותנים להם טיגון קל, מוציאים אותם בזהירות לתבנית.
  2. בסיר מוסיפים את הריבה ומממשיכים לטגן יחד, מוסיפים כוס מים, סילאן ותבלינים ומרתיחים יחד.
  3. מוסיפים פנימה את הערמונים ומערבבים קלות. אפשר להוסיף עוד כוס מים לפי הצורך.
  4. שופכים את הרוטב על חלקי העוף שבתבנית ומכניסים לאפיה של כחצי שעה בחום של 220 מעלות.

 

שבת שלום!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים