מצרכים
- 4 בטטות בינוניות
- 1 בצל
- 3 ביצים L
- 1/2 כוס קמח
- כף שמן
- חצי כפית אבקת מרק
- מעט כורכום וכפית שטוחה מלח
- חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 190 מעלות.
- מקלפים את הבטטות, חותכים לחתיכות גדולות ומרתיחים במים מומלחים, עד לריכוך חלקי.
- מטגנים את הבצל במעט שמן.
- מסננים את הבטטות.
- מוסיפים תבלינים, בצל, קמח, שמן זית פטרוזיליה וביצים מועכים ומערבבים.
- משמנים היטב עם שמן זית נייר אפייה על תבנית התנור.
- מניחים תלוליות מהעיסה בעזרת כף.
- מכניסים לתנור כ 20 דק' הופכים רק כאשר הצד שעל התבנית משחים (שלא יתפרקו), הופכים לצד השני מועכים מעט ואופים עד להזהבה מגישים בליווי טחינה, פסטו ומתבלים.
בהצלחה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן