יום שישי

|

|

17/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/01/2025

|

יום שישי

כמו פנקייק: לביבות בטטה אפויות

לביבות בטטה בסגנון שלא הכרתם, לאכול עם רוטב יוגורט או מייפל או לחילופין.. סלט! לפנק ולהנות!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים

  • 4 בטטות בינוניות
  • 1 בצל
  • 3 ביצים L
  • 1/2 כוס קמח
  • כף שמן
  • חצי כפית אבקת מרק
  • מעט כורכום וכפית שטוחה מלח
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

    אופן ההכנה:

    1. מחממים תנור ל 190 מעלות.
    2. מקלפים את הבטטות, חותכים לחתיכות גדולות ומרתיחים במים מומלחים, עד לריכוך חלקי.
    3. מטגנים את הבצל במעט שמן.
    4. מסננים את הבטטות.
    5. מוסיפים תבלינים, בצל, קמח, שמן זית פטרוזיליה וביצים מועכים ומערבבים.
    6. משמנים היטב עם שמן זית נייר אפייה על תבנית התנור.
    7. מניחים תלוליות מהעיסה בעזרת כף.
    8. מכניסים לתנור כ 20 דק' הופכים רק כאשר הצד שעל התבנית משחים (שלא יתפרקו), הופכים לצד השני מועכים מעט ואופים עד להזהבה מגישים בליווי טחינה, פסטו ומתבלים.
    בהצלחה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים