מצרכים:
- 10 שוקיים או יריכיים
- 2 בצלים
- 3 תפו"א
- פטריות בשימורים
- גרגרי חומוס משימורים
- תבלינים: כף מלח, פלפל שחור, כפית גדושה כורכום, 2 כפות תבלין שום.
- 1/2 כוס סילאן / דבש + כמה כפות לחלק הסופי
- שמן
אופן ההכנה:
- קוצצים קוביות בצל ומטגנים עם שמן עד להזהבה
- מניחים את חלקי העוף וממשיכים לטגן, תוך כדי מתבלים ומזלפים סילאן.
- מוסיפים מים רותחים עד פחות מגובה העופות (העוף מפריש נוזלים).
- מבשלים יחד כ-20 דקות ומוסיפים קוביות תפו"א, חומוס ופטריות.
- מוסיפים מעל מעט סילאן.
- מבשלים הכל יחד כ-40 דקות נוספות על אש בינונית עד שהרוטב נעשה כהה ויפה ותפוחי האדמה מתרככים.
תהנו ושבת שלום!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











3 תגובות
מה אפשר לשים במקום סילאן ודבש למי שלא משתגע על מתקתק?
אפשר לשלב מעט רוטב סויה, או לוותר לגמריי, לא חייבים מתיקות אם לא אוהבים.
תודה רבה