יום שלישי

|

|

14/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

14/01/2025

|

יום שלישי

סטייק בקר ביין: מתכון קל לתוצאה משובחת

אין יותר טעים מסטייק טוב, עסיסי ורך בנגיעות של יין יבש - לארוחה מפנקת במיוחד ובסטייל יוקרתי
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג סטייק בקר פרוס (מספר 1)
  • יין יבש אדום
  • שמן זית
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, (אפשר גרוס) תבלין סטייק

אופן ההכנה:

  1. נטגן מעט שמן זית ונניח עליו את הסטייק. נפזר תבלינים על הסטייק ונהפוך.
  2. נפזר שוב תבלינים ונמתין עד לצריבה יפה של החלק התחתון של הסטייק ונהפוך שוב
  3. נשפוך כחצי כוס יין יבש לכל פרוסת סטייק ונמשיך לטגן עד להתרככות הסטייק.
  4. נוציא ונניח על צלחת יבשה – מומלץ לאכול טרי וחם!

 

בתיאבון ובהצלחה!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים