שבת

|

|

18/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/01/2025

|

שבת

בורקס פסטרמה שכולם אוהבים!

כשתכינו את המגולגלות עלים האלו - לא תבינו איך הן נעלמות כל כך מהר מהמגש! ואם תכינו ליד סלט, אתם בכלל תצאו אלופים...
| קרדיט: shutterstock AI

מצרכים:

  • בצק עלים בחבילה
  • 500 גרם פסטרמה הודו/סלמי
  • קטשופ וחרדל
  • אפשר להוסיף: זיתים / תבלין טוסקנה / רוטב צ'ילי
  • לציפוי: ביצה ושומשום

אופן ההכנה:

  1. נפתח את בצק העלים ונרדד אותו מעט
  2. נמרח קטשופ ומעט חרדל בכמות שאוהבים
  3. נסדר את פרוסות הפסטרמה מעל באופן שהן יהיו צמודות זו לזו ולא ישאר 'מרווח רייק'.
  4. נגלגל את הבצק לאט ובזהירות בצד הרוחב, עד לקבלת גליל.
  5. נמרח ביצה ונפזר שומשום ונכניס לאפיה עד לאפיית הבצק והשחמה של השכבה העליונה – כחצי שעה בחום של 200 מעלות.

בתיאבון!

 

קרדיט: shutterstock AI

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

  1. אתר קול עבודה חמוד וקליל… מציעה לשים מתכונים בריאים יותר פחות בצק, פחות נקניקים… הרי אנו מעוניינות באוכלוסיה בריאה… פסטרמה ובצק עלים למשל ממש לא בריא…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים