מצרכים:
- בצק עלים בחבילה
- 500 גרם פסטרמה הודו/סלמי
- קטשופ וחרדל
- אפשר להוסיף: זיתים / תבלין טוסקנה / רוטב צ'ילי
- לציפוי: ביצה ושומשום
אופן ההכנה:
- נפתח את בצק העלים ונרדד אותו מעט
- נמרח קטשופ ומעט חרדל בכמות שאוהבים
- נסדר את פרוסות הפסטרמה מעל באופן שהן יהיו צמודות זו לזו ולא ישאר 'מרווח רייק'.
- נגלגל את הבצק לאט ובזהירות בצד הרוחב, עד לקבלת גליל.
- נמרח ביצה ונפזר שומשום ונכניס לאפיה עד לאפיית הבצק והשחמה של השכבה העליונה – כחצי שעה בחום של 200 מעלות.
בתיאבון!
קרדיט: shutterstock AI
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
אתר קול עבודה חמוד וקליל… מציעה לשים מתכונים בריאים יותר פחות בצק, פחות נקניקים… הרי אנו מעוניינות באוכלוסיה בריאה… פסטרמה ובצק עלים למשל ממש לא בריא…