מצרכים:
המצרכים לבצק:
- 100 גרם חמאה/מחמאה
- כוס וחצי קמח
- כפית אבקת אפייה
- חצי כוס סוכר
- 1 ביצה
- כפית תמצית וניל
למילוי:
- 3 אגסים פרוסים עם קליפה
כוס שקדים פרוסים
2 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
תנור מחומם מראש 170 מעלות
אופן ההכנה:
- ממיסים את החמאה ומעבירים למיקסר.
- במיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך – את הביצה יש להוסיף בסוף.
- מניחים 3/4 מהבצק בתבנית ומדביקים אותו לתחית ולדפנות בעזרת הידיים.
- פפוסים את האגסים ומניחים אותם על תחתית הבצק מפפזרים בוכר חום, קינמון ושקדים ומפזרים מעל הכל את הבצק שהשארנו בצורת פירורים.
- מפזרים כף סוכר ורבע כפית קינמון מעל כל העוגה.
- מכניסים לאפיה של כ-40 דקות בחום של 170 מעלות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן