יום חמישי

|

|

13/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/02/2025

|

יום חמישי

פאי אגסים ושקדים ממכר! | מירב מלכה

פאי קל להכנה עם מילוי נדיר של אגסים ושקדים פרוסים, חורפי ומושלם לשבתות החורף, ליד כוס תה או קפה, תענוג!
| קרדיט: מירב מלכה

מצרכים:

המצרכים לבצק: 

  • 100 גרם חמאה/מחמאה
  • כוס וחצי קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • כפית תמצית וניל

למילוי:

  • 3 אגסים פרוסים עם קליפה
    כוס שקדים פרוסים
    2 כפות סוכר חום
    1 כפית  קינמון

תנור מחומם מראש 170 מעלות

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה ומעבירים למיקסר.
  2. במיקסר מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך – את הביצה יש להוסיף בסוף.
  3. מניחים 3/4 מהבצק בתבנית ומדביקים אותו לתחית ולדפנות בעזרת הידיים.
  4. פפוסים את האגסים ומניחים אותם על תחתית הבצק מפפזרים בוכר חום, קינמון ושקדים ומפזרים מעל הכל את הבצק שהשארנו בצורת פירורים.
  5. מפזרים כף סוכר ורבע כפית קינמון מעל כל העוגה.
  6. מכניסים לאפיה של כ-40 דקות בחום של 170 מעלות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים