מצרכים:
- 4 חבילות טונה במים
- 4 כפות רסק עגבניות
- 2 בצלים
- 3-4 שיני שום
- 1כף גדושה אריסה
- תבלינים: מלח, פלפל שחור (גרוס או טחון) 3 כפות פפריקה, כפית טוסקנה, 2 כפות תבלין גריל דג.
- שמן
אופן ההכנה:
- מחממים שמן בסיר וחותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לטיגון עד להשחמה
- חותכים את הגמבה לקוביות קטנות ומוסיפים פנימה
- מוסיפים את שיני השום (פרוסים או קוביות) ומשחמים עם השמן
- מוסיפים תבלינים, אריסה ורסק עגבניות ו2 כוסות מים חמים ומערבבים בעדינות
- מוסיפים פנימה את הטונה אחרי סינון נוזלים ומוסיפים עוד 2-3 כוסות מים רותחים ומערבבים.
- מבשלים כעשרים דקות על אש בינונית
מגישים עם פסטה בהירה רותחת או פתיתים, בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן