יום שישי

|

|

14/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

14/02/2025

|

יום שישי

היא פשוט נמסה בפה: כמו עוגת סברינה, אבל פרווה!

עוגת קוקוס רכה ומפנקת בטעם נדיר של עוגת גבינה או עוגת סברינה מה שתחליטו, והשוס - היא פרווה לחלוטין :)
| קרדיט: shutterstock

כוס = כוס חד פעמית 

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 4 כפות קמח
  • מיץ מתפוז אחד
  • כף תמצית וניל
  • 1 ו- 1/2 כוס סוכר
  • 4 כוסות קוקוס
  • אבקת אפיה
  • לציפוי: קצפת צמחית, פודינג

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את הביצים ללא הפרדה.
  2. מכניסים פנימה את יתר החומרים, מערבבים את הכל יחד לבלילה חלקה.
  3. מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות, אופים למשך כ- 40-45 דקות או עד שמרכז העוגה אפוי (בדיקה ע"י קיסם עץ).
  4. הערה חשובה: העוגה צריכה לצאת יציבה אבל רכה! לא מימית ולא אפויה מדיי, כמו עוגת סולת רטובה!
  5. מקציפים את הקצפת הצמחית עם הפודינג ומורחים מעל העוגה שכבה עבה ועסיסית.

בהצלחה ובתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים