לבצק:
1 ק"ג קמח לבן
2 כפות שמרים
כוס סוכר
600 מיל' מים
150 מיל שמן
כף מלח
למילוי:
קינמון
סוכר
שמן
ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק לעיסה: קודם את המים והשמרים, הסוכר, הקמח ואז המלח עם השמן ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מתפיחים כחצי שעה ומשטחים חצי מהבצק בעזרת מארוך. מפזרים מעל הבצק שמן ומורחים היטב. מפזרים שכבת סוכר דקיקה ושכבת קינמון עבה.
מגלגלים לרולדה ארוכה, חותכים לרצועות ומסדרים בתבנית כשצורת הגלגול כלפי מעלה.
אופים כתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 25 דקות.
כך עושים גם עם החצי השני של הבצק.
בהצלחה ובהנאה!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן