המצרכים:
- כפית קונפלור
- 2 כוסות חלב
- מעט מלח גס
- כף שטוחה סוכר
- כפית קקאו משובח
- 100 גרם קוביות שוקולד מריר או חלבי
אופן ההכנה:
- מערבבים קלות את אבקת הקקאו, הסוכר והמלח, מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה קלה (זהירות שלא יגלוש). מערבבים בעזרת מטרפה ידנית תוך כדי הרתיחה כל הזמן.
- ממיסים את הקונפלור עם מעט חלב קר או מים קרים, מוסיפים לתערובת וממשיכים לטרוף, מוודאים שאין גושים.
- מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד להמסה.
- מעבירים לספל מתאים ומקשטים עם מה שאוהבים: מרשמלו, קוקוס, שוקולד מגרוד, קצפת (או הכל 🙂 יחד )
עכשיו פשוט שותים לאט-לאט ונהנים מכל לגימה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן