מצרכים:
- 2-3 ק"ג בשר בקר צלי
- 2 בצל גדול
- חצי ראש שום
- 1 פלפל ירוק שלם – חריף
- 2 גמבות אדומות/צהובות
- 3 גזרים
- קופסת פטריות בשימורים
- רבע כוס שמן
- עלי דפנה
- 2 כפות רסק עגבניות
- תבלינים: מלח, פלפל, 1 כף כמון, 1 כף אבקת מרק, 2 כפות פפריקה
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצלים עם השמן ומוסיפים את הבשר, מים רותחים, מלח, שום ועלי דפנה ומבשלים למשך כשעתיים.
- חותכים את הפלפל החריף, הגזרים והגמבות לרצועות דקות, מטגנים קלות במחבת (אפשר להכניס לתנור לצליה קלה) ומוסיפים לרוטב, מתבלים ומבשלים לעוד כחצי שעה על אש בינונית.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים בבישול למשך חצי שעה נוספת.
בהצלחה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן