שבת

|

|

15/03/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/03/2025

|

שבת

צלי בקר ברוטב פיקנטי לכבוד שבת קודש

פרוסות בשר בקר ברוטב אדום-פיקנטי עם נגיעות של חריף, עשיר בפטריות, גזר ופלפלים | אפשר להכין מראש ולהקפיא
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2-3 ק"ג בשר בקר צלי
  • 2 בצל גדול
  • חצי ראש שום
  • 1 פלפל ירוק שלם – חריף
  • 2 גמבות אדומות/צהובות
  • 3 גזרים
  • קופסת פטריות בשימורים
  • רבע כוס שמן
  • עלי דפנה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • תבלינים: מלח, פלפל, 1 כף כמון, 1 כף אבקת מרק, 2 כפות פפריקה

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצלים עם השמן ומוסיפים את הבשר, מים רותחים, מלח, שום ועלי דפנה ומבשלים למשך כשעתיים.
  2. חותכים את הפלפל החריף, הגזרים והגמבות לרצועות דקות, מטגנים קלות במחבת (אפשר להכניס לתנור לצליה קלה) ומוסיפים לרוטב, מתבלים ומבשלים לעוד כחצי שעה על אש בינונית.
  3. מוסיפים את הפטריות וממשיכים בבישול למשך חצי שעה נוספת.

בהצלחה!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים