יום שלישי

|

|

22/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/04/2025

|

יום שלישי

רך מבפנים, יפה מבחוץ: כנפיים עוף צרובות בטריאקי

מתכון קליל ופשוט מוצלח לכנפיים של עוף בתנור, עדין, רך מבפנים וקריספי מבחוץ, יפה להגשה ומעורר תיאבון!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 מגשי כנפיים עוף נקיים
  • כוס וחצי – 2 כוסות – רוטב טרייאקי
  • שמן
  • תבלין ראס אל חנות
  • כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור
  • מעט אבקת מרק
  • גרגרי שומשום

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל התבלינים עם רוטב הטריאקי והשמן
  2. מסדרים את הכנפיים בתבנית תנור מרופדת
  3. מפזרים את הרוטב על כל הכנפיים
  4. מורחים ומוודאים שהכל מתובל היטב (אפשר להוסיף תיבול/רוטב לפי מה שאתם אוהבים)
  5. מפזרים שומשום ליופי נדיר וטעם מושלם 🙂
  6. מכניסים לתנור רותח לצריבה במשך כ-30 עד 40 דקות בחום של 220 מעלות.

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים