מצרכים:
- 2 מגשי כנפיים עוף נקיים
- כוס וחצי – 2 כוסות – רוטב טרייאקי
- שמן
- תבלין ראס אל חנות
- כף פפריקה מתוקה
- מלח, פלפל שחור
- מעט אבקת מרק
- גרגרי שומשום
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל התבלינים עם רוטב הטריאקי והשמן
- מסדרים את הכנפיים בתבנית תנור מרופדת
- מפזרים את הרוטב על כל הכנפיים
- מורחים ומוודאים שהכל מתובל היטב (אפשר להוסיף תיבול/רוטב לפי מה שאתם אוהבים)
- מפזרים שומשום ליופי נדיר וטעם מושלם 🙂
- מכניסים לתנור רותח לצריבה במשך כ-30 עד 40 דקות בחום של 220 מעלות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן