מתכון להמבורגר תוצרת בית לחמניות ובשר /  רונית יונגרייס

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים לבצק:

1 ק"ג קמח
כף וחצי שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
2 ביצים
כוס וחצי מים
כף שטוחה מלח
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח השמרים והסוכר, בקערת המיקסר לערבב ביצים ומים לתערובת זו להוסיף מלח ושמן.לערבב הכל יחד ולערבל עוד 8 דקות לבצק דביק מעט ואלסטי אם יבש להוסיף 1-2 כפות כשמותחים לא נקרע
להתפיח שעה בקערה משומנת
לחלק ל-13 כדורים של 100 גר לכדרר כל כדור עם כף היד על השיש חזק שיהיה מהודק מאוד להניח בתבנית במרווחים
להתפיח חצי שעה למרוח ביצה ושומשום לאפות בתנור מחומם 180 מע' רבע שעה להשחמה
הלחמניות טובות בהקפאה
————————————————————————————————–
בשר להמבורגר
חומרים:

3 בצלים גדולים קצוצים דק לטגן במעט שמן לצנן ולהוסיף
4 שיני שום קצוץ
1 ק"ג בשר טחון
מעט ליה (שומן כבש) לא חייב
כפית פפריקה
חצי כפית א.סודה לשתיה
חצי כפית צ'ילי גרוס
רבע כפית פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
חצי צרור פטרוזליה קצוצה
הכנה:
לערבב טוב לחלק לכדורים 120 גרם לפחוס להמבורגר ולטגן במחבת פסים 3 דקות מכל צד

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.