מצרכים:
- תבנית חד פעמית קטנה מלבנית / 2 תבניות אייגליש קייק
- 1 שמנת חמוצה
- 1 קוטג'
- 1 בצל
- 1 קישוא
- 300 גרם כרוב/בצל/פטריות
- 4 ביצים
- 10 פרחי ברוקולי
- 3/4 כוס קמח (לנמנעים מפחמימות – אפשר להוריד מהכמות, אך הפשטידה תהיה רכה מדיי)
- גבינה צהובה
- תבלינים: מלח, אבקת מרק פטריות, אבקת בצל
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל עם הכרוב והקישוא בבלנדר עד לקבלת מחית רכה או גרוסה.
- מעבירים לקערה ומוסיפים פנימה את הביצים, הקמח והגבינות (מלבד גבינה צהובה).
- מעבירים הכל לתבנית חד פעמית בגודל בינוני-קטן
- מטביעים בתוך הבלילה חתיכות גבינה צהובה ועליהן מניחים פרחי ברוקולי (עמוק כמה שאפשר, לא קריטי אם ראשי הברוקולי מציצים החוצה).
- מכניסים לתנור חם לאפיה בחום של 180 למשך כ-50 דקות עד להתייצבות.
- ניתן להוסיף עוד שכבת גבינה צהובה לקראת סוף האפיה ולאפשר לה להנמס בנחת כ-15 דקות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן