יום שלישי

|

|

22/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/04/2025

|

יום שלישי

פשטידת גבינות וברוקולי נוטפת, עם כל מה שתחלמו >>>

מכירים את השעות האלו שהכי בא לכם להתפנק, אבל אם אפשר - בלי הרבה פחמימות, ואם אפשר - שיהיה נוטף וגבינתי... אז זה בדיוק, הפשטידה הזאת >>>
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • תבנית חד פעמית קטנה מלבנית / 2 תבניות אייגליש קייק
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 קוטג'
  • 1 בצל
  • 1 קישוא
  • 300 גרם כרוב/בצל/פטריות
  • 4 ביצים
  • 10 פרחי ברוקולי
  • 3/4 כוס קמח (לנמנעים מפחמימות – אפשר להוריד מהכמות, אך הפשטידה תהיה רכה מדיי)
  • גבינה צהובה
  • תבלינים: מלח, אבקת מרק פטריות, אבקת בצל

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל עם הכרוב והקישוא בבלנדר עד לקבלת מחית רכה או גרוסה.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים פנימה את הביצים, הקמח והגבינות (מלבד גבינה צהובה).
  3. מעבירים הכל לתבנית חד פעמית בגודל בינוני-קטן
  4. מטביעים בתוך הבלילה חתיכות גבינה צהובה ועליהן מניחים פרחי ברוקולי (עמוק כמה שאפשר, לא קריטי אם ראשי הברוקולי מציצים החוצה).
  5. מכניסים לתנור חם לאפיה בחום של 180 למשך כ-50 דקות עד להתייצבות.
  6. ניתן להוסיף עוד שכבת גבינה צהובה לקראת סוף האפיה ולאפשר לה להנמס בנחת כ-15 דקות.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים