מצרכים:
- 4 גזרים
- 2 פלפלים (בצבעים שונים)
- 1 קולורבי
- 1 שומר
- לימון שלם או 1/3 כוס מיץ לימון משומר
- 2 כפות מלח
אופן ההכנה:
- חותכים את הירקות למקלות או לשבבים
- מכניסים לקופסא או לצנצנת עם מכסה
- מוסיפים מיץ לימון ומלח, אם אתם משתמשים בלימון טרי – סוחטים חצי לימון לתערובת ואת החצי השני מכניסים כפרוסות.
- מוסיפים מים עד לכיסוי וסוגרים.
- מכניסים לקירור לשעתיים לפחות לפני האכילה. ניתן לשמור במקרר למספר ימים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן