תודה על מדור ההכנה לשבת קודש, הוא מרתק ומחמם את הלב לראות את הרצון המיוחד של נשים להגיע לשבת ערוכות עם מלוא הפינוקים מתוך נחת.
אשמח להעניק לכם טיפ להכנת הדגים: כשאני מפשירה דג סלומון או כל דג אחר, אני מכינה כמות של מספר תבניות ואז מבשלת את הרוטב עם הפלפלים, שום, עגבניות ועוד בהתאם לכמות של התבניות שאני רוצה להכין מראש.
אני מסדרת את הדגים בתבניות, מתבלת בעזרת הרוטב שהכנתי, אופה את הכמות שמתאימה לי לשבת הנוכחית ואת השאר מקפיאה לשבתות הבאות כשהן מסודרות, מתובלות, אך עדיין לא אפויות.
מה שנשאר לפני השבת הבאה זה להפשיר ולאפות.
אפשר לעשות אותו הדבר עם קציצות, צלי בשר, רק שבמנות הבשרי אני כן מבשלת ואיך שזה ככה חם חם, אני מכניסה לתבניות ח"פ, מכסה בנייר כסף ומקפיאה.
ומה הטיפ שלך?
מחכות לשמוע ממך במייל של המערכת: [email protected]
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:





2 תגובות
תודה על השיתוף .אפשרי להפשיר דג קפוא ואז שוב להקפיא אותו?
אפשר, עדיפות גדולה לא להפשיר את הדג לחלוטין, אלא כשהוא מגיע מהסופר כבר לא קפוא כל כך, או לאחר הפשרה קצרה – להכין ולהפיא שוב