יום חמישי

|

|

12/06/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/06/2025

|

יום חמישי

הטיפ שלך לכבוד שבת: דגים בסימן דגים

לאה יצחקוב מספרת לנו על הטיפ שלה בהכנות לכבוד שבת, הוא פרקטי, מאורגן ועושה סדר לכמה שבתות קדימה! מוזמנת לקחת אותו וגם לספר לנו על הטיפים שלך בהכנות לכבוד שבת!
| קרדיט: shutterstock

תודה על מדור ההכנה לשבת קודש, הוא מרתק ומחמם את הלב לראות את הרצון המיוחד של נשים להגיע לשבת ערוכות עם מלוא הפינוקים מתוך נחת.

אשמח להעניק לכם טיפ להכנת הדגים: כשאני מפשירה דג סלומון או כל דג אחר, אני מכינה כמות של מספר תבניות ואז מבשלת את הרוטב עם הפלפלים, שום, עגבניות ועוד בהתאם לכמות של התבניות שאני רוצה להכין מראש.

אני מסדרת את הדגים בתבניות, מתבלת בעזרת הרוטב שהכנתי, אופה את הכמות שמתאימה לי לשבת הנוכחית ואת השאר מקפיאה לשבתות הבאות כשהן מסודרות, מתובלות, אך עדיין לא אפויות.

מה שנשאר לפני השבת הבאה זה להפשיר ולאפות.

אפשר לעשות אותו הדבר עם קציצות, צלי בשר, רק שבמנות הבשרי אני כן מבשלת ואיך שזה ככה חם חם, אני מכניסה לתבניות ח"פ, מכסה בנייר כסף ומקפיאה.

 

 

ומה הטיפ שלך? 

מחכות לשמוע ממך במייל של המערכת: [email protected] 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

    1. אפשר, עדיפות גדולה לא להפשיר את הדג לחלוטין, אלא כשהוא מגיע מהסופר כבר לא קפוא כל כך, או לאחר הפשרה קצרה – להכין ולהפיא שוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים