מצרכים:
- 250 גרם גבינה לבנה (אפשר להמיר בקוטג' או שמנת חמוצה)
- כוס ורבע שקדים טחונים. (אפשר להמיר בקמח רגיל או קורנפלור)
- חצי כפית מלח
לציפוי: ביצה ושומשום
אופן ההכנה:
- מערבבים לעיסה דביקה ומכניסים לשקית זילוף.
- יוצרים מקל בעזרת שקית הזילוף.
- את זילוף יש לעשות מעל תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
- מורחים ביצה ומפזרים שומשום
- מכניסים לאפיה על 200 מעלות למשך 20 דקות.
- מגישים כשזה עדיין חם.
בתיאבון! ואל תשכחו לספר לי איך יצא 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
טעים ביותר