הרעיון הוא פשוט: הקצפה של קפה נמס, סוכר ומים חמים בכמויות שוות עד שהם הופכים לקרם ואז מוסיפים אותו לחלב קר או חם.
חומרים:
כפית קפה מגורען
2 כפות מים רותחים
כפית סוכר
1/2 כוס חלב
1/2 כוס חלב
קוביות קרח
הכנה:
להקציף את הקפה, המים והסוכר עם מקצף ידני בודד בתוך כוס. למשך דקה וחצי עד שנוצר קצף תפוח ויציב
להקציף את הקפה, המים והסוכר עם מקצף ידני בודד בתוך כוס. למשך דקה וחצי עד שנוצר קצף תפוח ויציב
בכוס ההגשה לשים קוביות קרח וחלב שיהיה מלא עד 3/4 הכוס
מעל להניח את קצף הקפה ולהגיש….
זהירות ממכר:)
5 תגובות
איך להקציף?
כמה זמן לוקח להכין את זה?
ממש קל יצא קוללללל
מה זה מקצף בודד?
זה משהו