לפתוח שבוע עם עוגת גבינה פירורים / חיה קסטיאל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה פירורים אישית היא עוגה פופולארית בחג השבועות, אבל… זה מורכב להכין הרבה עוגות גבינה אישיות. וגם לאחסן אותן… המתכון הזה הוא בעצם עוגה טעימה שאיננה אישית עם אופציה לקרוץ ממנה מנות אישיות מיוחדות.

הכמות מתאימה ל3  תבניות אינגליש קייק או ל 3 תבניות עגולות קטנות.

חומרים לבצק פירורים:

3  כוסות קמח

3/4 כוס שמן

1 ביצה

1  אבקת אפיה

1  סוכר וניל

1/2 כוס סוכר

חומרים למלית:

850  גרם גבינה

1  שמנת חמוצה (גודל של לבן גדול)

2  סוכר וניל

2 כפות קמח

3  ביצים

1 1/4  כוס חלב

ההכנה:

לשטח בתחתית התבנית כחצי מהבצק, לשפוך את המלית על הבצק. לפורר את החצי השני של הבצק ולפזר מעל המלית את הפירורים

לאפות כ- 45 דקות עד שעה. לחכות שיצטנן ולקרוץ עם קורצן כמו בתמונה למנות אישיות.

בתאבון!

 

 



 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.