המתכון לרולדה:
5 ביצים
150 גר' קמח
150 גר' סוכר
כף שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
כף תמצית וניל
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר,
בקערה נפרדת לערבב את החלמונים, השמן, תמצית וניל, ומיץ תפוזים, אחר כך להוסיף את הקמח בהדרגה,
לערבב בעדינות בין שתי התערובות עד לקבלת מרקם אחיד.
המתכון לקישוט:
1 ביצה
40 גר' קמח
30 גר' סוכר
30 גר' מרגרינה
אופן ההכנה:
להקציף את המרגרינה עם הסוכר, להוסיף את הקמח והביצה.
לחלק לצלוחיות ולצבוע בצבעי מאכל.
00
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
מאד מרשים , ממש מיוחד!!!!
רציתי לשאול אם אני רוצה לכתוב על העוגה משהו, כמו: "מזל טוב"
האם אני צריכה לכתוב הפוך על נייר האפיה או שצריך לכתוב ישר.
תודה
עשיתי את זה
ויצא מתוק וחמוד
והכי חשוב. כולם נהנו?
וואו אין לי מילים פשוט תותחית ורואים שיש השקעה רצינית??????????☺
מושלםםם.
יופי של ביצוע.
נראה גם יפה גם טעים.
חגיגה לעיניים
מהמם!!!
מתיקות ויופי אסטתיקה ונראות מושלמת!
אהבתי 🙂
מושללללםם!
איזה אומנות!
פשוט חמוד!