מאפה ספירלה אנטי פסטי וגבינת עיזים / ציפי כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

צבעוניות מופלאה, ושילוב טעמים נפלא, מתאים כמנת פתיחה או תוספת עשירה.

החומרים הדרושים:

חציל צר וארוך

קישוא זוקיני ארוך

2 עגבניות קטנות

גליל גבינת פרומעז עיזים

שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

2שיני שום כתושות

כף בזיליקום קצוץ

3-4 ענפי טימין

אופן ההכנה:

  1. רצוי לבחור ירקות בקוטר דומה. פורסים את הירקות לפרוסות בעובי ס"מ. מטגנים את החצילים והקשואים קלות.
  2. פורסים את הגבינה. מסדרים את הירקות והגבינה כמו קלפים בעיגול בתבנית עדלמלוי התבנית.
  3. מערבבים שמן זית עם תבלינים ועלים מענף טימין אחד. מטפטפים על הירקות ואופים מכוסה כ20 דקות, ועוד כ10 דקות ללא כסוי.
  4. ניתן לדלג על שלב טיגון הירקות, אך יש לאפות את הירקות זמן ארוך יותר ע"מ שיתרככו.

 

 

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן