דג אמנון מעולה עם תבלינים ועשבי תיבול / ברוכי קופטייל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

אל תבהלו!
לאשכנזיות שבנינו:), אולי זה ישמע לכם מתובל מידי.
או מוזר.
ואולי אפילו פיקנטי מידי לחך העדין שלכן:(

אבל אני ממש ממליצה לכם לנסות את המתכון הזה.

כשקיבלתי אותו ממיכל התלבטתי אם לנסות.
אבל לאחר שכנוע קצר הוא אחד ממתכוני הדגל אצלינו בבית.

הטעם שלו כל כך עדין וטעים שממש שווה לכם לנסות.

תראו איך אני משכנעת

אז הנה, המתכון כבר כתוב לכן כאן למטה,

ונותר לנו רק לקוות ולאחל לכל עמ"י שנזכה לבשל את הדג הזה במהרה לסעודתו של משיח בקרוב בקרוב, אמן!


מושט בחוואי'ג ועשבי תיבול | 10 מנות

  • 10 פילה מושט/ אמנון/
  • רבע כוס שמן קנולה
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 שיני שום כתושות
  • כף גדושה חוואי'ג למרק
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • כפית שטוחה מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומורחים על הדג
  • אופים בתנור כ 20 דקות בחום 180-200 מעלות

למי שאוהב יותר שחום ניתן לאפות על מעלות יותר גבוהות ולהוסיף 10 ד'
לאתר של ברוכי לחצי כאן, למעקב אחרי ברוכי לחצי כאן

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.