קינוח אוראו פרווה פשוט וטעים/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:
250 מל ריצ'

3 כפות פודינג וניל

8 עוגיות אוראו

אופן ההכנה:

להקציף את הפודינג והריץ',

בכלי נפרד להפריד את העוגיה מהקרם ולטחון רק את העוגיה. (את הקרם כדאי להוסיף לקצפת.)

להוסיף את העוגיות הטחונות לריצ' לערבב ולזלף בכוס.

ניתן לקשט בממרחים שאוהבים או בגנאש.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.