כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום ראשון
|
ו׳ בניסן ה׳תשפ״ד
|
14/04/2024

קינוח שמנת פירורים לפסח / מירב מלכה

לפירורים:
כוס וחצי קמח תפוחי אדמה
5 כפות סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
רבע כוס אגוזים טחונים
1 אבקת אפיה
1 ביצהL
כוס שמן
לאפות רבע שעה על 180 מעלות

לשמנת:
להקציף:
250 מל' שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
להוסיף:
125 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת של פעם
1 סוכר וניל.

אופן ההרכבה:
לפורר את הפירורים בתחתית הכוס
להוסיף את המילוי ומעל שוב לפורר את הבצק
להכניס להקפאה של שעה לפחות
בהצלחה
Merav

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

עקבות במים | אביה .פ.

לפני 10 שעות

|

0

בודדה? מישהו למעלה שולח לך חיבוק | ליאת קרן

לפני 10 שעות

|

0

הלילה ההיסטורי של התקופה הזאת | סיון רהב מאיר

לפני 11 שעות

|

0

מפחיד לכם? זה טבעי ונורמלי... קחו כמה כלים פסיכולוגיים להתמודדות בזמן אמת | ברכי שגב

לפני 21 שעות

|

0

זוהר, מרגש וייחודי: כך תעצבי שולחן ליל סדר מלכותי

לפני יום 1

|

0

מכובד על שולחן השבת: סלט ארטישוק עם פטריות

לפני 2 ימים

|

0

ביקורת עם פילטרים | פרשת תזריע

לפני 2 ימים

|

0

חטיף קינואה עם שוקולד וחמאת בוטנים

לפני 3 ימים

|

0

מוקדש לכל המקרצפות: "מי יקח אותך" ספוקן וורד 'עושות כלים' עם צירי אייזנבאך ועידית ליכטנפלד

לפני 3 ימים

|

0

רְאִי | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 3 ימים

|

0

אוסף גאולות | אפרת ברזל

לפני 3 ימים

|

0

לרדת במשקל בלי דיאטה? 22 הרגלים של הצלחה!

לפני 3 ימים

|

0

משימה ביומן: להיות שמח! | סיון רהב-מאיר

לפני 3 ימים

|

0

ארוחת ביניים: מעדן גבינה ושמיר עם קוביות מלפפון מרעננות

לפני 4 ימים

|

0

בואי אמא: מחשבות על ניקיונות | הפודקאסט של אפרת ברזל וביתה מאיה הבלין

לפני 4 ימים

|

0

דּוֹקְטוֹר חֶמְלָה | לאה הורביץ

לפני 4 ימים

|

0

קריספי עם פירורי לחם: השניצל הכי טעים והכי קל להכנה

לפני 4 ימים

|

0

הקירות מדברים: גלריית קירות צבעוניים שעושים מהפכה בחלל הבית

לפני 4 ימים

|

0

אפרת ברזל בראיון מיוחד על ספר ילדים חדש: "סבא שלי עושה חדשות"

לפני 4 ימים

|

0

ברכת האילנות, החטופים והקטופים | סיון רהב-מאיר

לפני 4 ימים

|

0