חומרים:
3.5 כוסות קמח
כפית שמרים
כף סוכר
כפית מלח
330 מ"ל מים
אופן ההכנה:
ללוש את החומרים לבצק אחיד להניח מעט שמן בתחתית הקערה, להשאיר להתפחה לכחצי שעה. לאחר מכן לחלק ל18 חתיכות ולהניח להתפחה נוספת של 10 דק'. לטגן במחבת טפלון. למיטיבות לכת ניתן ליצור ערימת מופלטות כך בכל סיום טיגון של מופלטה אחת מניחים עליה את המופלטה הבאה בתור וכך מטגנים וכן הלאה.
תרבחו ותסעדו!
3 תגובות
תודה רבה רבה
הולכת להכין
יצא מעולה:) תודה רבה!
מתכון מושלם, יצא מעדן תודה רבה לך