מצרכים:
חבילת פתיתים
2 כוסות מים
2 כוסות חלב
גבינה מגורדת/צהובה
1 שמנת לבישול (אפשר להמיר בכוס חלב)
25 גרם חמאה
תבלין זעתר או שמיר – 2-3 כפות גדושות.
חצי כפית שום כתוש/אבקת שום
מלח ופלפל
לשדרוג: חבילת פטריות משימורים/טריות.
ההכנה:
מחממים סיר חלבי ומניחים בו את החמאה והפתיתים, מערבבים קלות ומוסיפים את המים והחלב/שמנת לבישול.
מרתיחים עד לבישול מלא של הפתיתים, מתבלים במפלח ופלפל.
לאחר כיבוי האש מוסיפים את הזעתר והגבינה הצהובה ומערבבים.
מגישים חם, אוכלים מהר כי זה טעים 🙂