יום רביעי

|

|

30/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

30/04/2025

|

יום רביעי

מנה מנצחת לארוחת הערב: מתכון לפתיתים חלביים בזעתר וגבינות

לא תאמיני כמה אפשר לשדרג את המוצר הפשוט בארון המטבח שלנו להפוך אותו לארוחה מפנקת: פתיתים חלביים בטעם ממיס!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • חבילת פתיתים
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות חלב
  • גבינה מגורדת/צהובה
  • 1 שמנת לבישול (אפשר להמיר בכוס חלב)
  • 25 גרם חמאה
  • תבלין זעתר או שמיר – 2-3 כפות גדושות.
  • חצי כפית שום כתוש/אבקת שום
  • מלח ופלפל
  • לשדרוג: חבילת פטריות משימורים/טריות.

 

ההכנה:

  1. מחממים סיר חלבי ומניחים בו את החמאה והפתיתים, מערבבים קלות ומוסיפים את המים והחלב/שמנת לבישול.
  2. מרתיחים עד לבישול מלא של הפתיתים, מתבלים במפלח ופלפל.
  3. לאחר כיבוי האש מוסיפים את הזעתר והגבינה הצהובה ומערבבים.
  4. מגישים חם, אוכלים מהר כי זה טעים 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים