מצרכים:
- חבילת פתיתים
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות חלב
- גבינה מגורדת/צהובה
- 1 שמנת לבישול (אפשר להמיר בכוס חלב)
- 25 גרם חמאה
- תבלין זעתר או שמיר – 2-3 כפות גדושות.
- חצי כפית שום כתוש/אבקת שום
- מלח ופלפל
- לשדרוג: חבילת פטריות משימורים/טריות.
ההכנה:
- מחממים סיר חלבי ומניחים בו את החמאה והפתיתים, מערבבים קלות ומוסיפים את המים והחלב/שמנת לבישול.
- מרתיחים עד לבישול מלא של הפתיתים, מתבלים במפלח ופלפל.
- לאחר כיבוי האש מוסיפים את הזעתר והגבינה הצהובה ומערבבים.
- מגישים חם, אוכלים מהר כי זה טעים 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן