לשכבת הבסיס:
4 בייצים
חצי כוס סוכר
כוס קמח
חצי כוס שמן
אבקת אפיה
סוכר וניל
2 כפות גדושות קקאו
חצי כוס יין
לשכבת הקצפת: 2 קצפת צמחית. 5 כפות פודינג וניל.
לשכבת הציפוי: 1 קצפת צמחית ו-1 שוקולד מריר
ההכנה:
הכנת הבסיס: מקציפים את הביצים והסוכר ומוסיפים את שאר חומרי הבסיס.. מערבבים לעיסה אחידה ומשטחים בתנית חד פעמית לתנור. אופים בחום של 150 מעלות עד לייבוש הנוזלים (כ-20 דקות)
הכנת הקצפת: מקציפים את 2 מיכלי הקצפת עם 5 כפות פודינג וניל. לאחר שהבסיס מתקרר מורחים מעליו את כל הקצפת כך שתהיה שכבת קצפת עבה במיוחד.
הכנת הציפוי: ממיסים את חומרי הציפוי יחד ומערבבים שופכים באופן שווה מעל הקצפת כך שיצפה את כל העוגה.
מכניסים לקירור למשך 3 שעות לפי ההגשה.
תהנו ותתפנקו!!!