המצרכים: (ל-8 סועדים)
- 8 מלוואח
- 2 קצפת/שמנת מתוקה
- 5 כפות אבקת סוכר או פודינג וניל
- ממרח שוקולד חלבי שאוהבים
ההכנה:
- מטגנים את המלוואח ללא תוספת שמן.
- מקציפים את השמנת המתוקה (שני הגביעים) עם 5 כפות אבקת סוכר עד לקבלת קצף עמיד יחסית ומתוק.
- מעל כל מלוואח מטוגן מניחים קצפת ומגלגלים, מפזרים על כפית ממרח שוקולד חלבי חום או לבן או את שניהם…
- אם רוצים, אפשר להוסיף סוכריות צבעוניות/קוביות שוקולד ותוספות אחרות שאוהבים.
תתפנקו ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן