המצרכים: (ל-8 סועדים)
8 מלוואח
2 קצפת/שמנת מתוקה
5 כפות אבקת סוכר
ממרח שוקולד חלבי שאוהבים
ההכנה:
מטגנים את המלוואח ללא תוספת שמן.
מקציפים את השמנת המתוקה (שני הגביעים) עם 5 כפות אבקת סוכר עד לקבלת קצף עמיד יחסית ומתוק.
מעל כל מלוואח מטוגן מניחים קצפת ומגלגלים, מפזרים על כפית ממרח שוקולד חלבי חום או לבן או את שניהם…
אם רוצים, אפשר להוסיף סוכריות צבעוניות/קוביות שוקולד ותוספות אחרות שאוהבים.
תתפנקו ובתיאבון!