יום שני

|

|

13/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/01/2025

|

יום שני

תבשיל בורגול וירקות משגע | בתאל בראון

בורגול הוא מוצר כל כך טוב שאם רק הייתן מכירות את סגנונות הבישול המגוונות שלו, הייתן מצליחות להפיק ארוחות משובחות כל יום... הנה אחד המיוחדים!
| קרדיט: shutterstock

מרכיבים:
1 כוס בורגול שטוף (לא דק)
1 בצל גדול קצוץ
1 גמבה

1 קישוא

1 בטטה

אפשר להוסיף כל ירק אחר שאוהבים: פטריות, ברוקולי, כרוב קצוץ ועוד.

3 כפות שמן זית

כוס פטרוזיליה קצוצה.
פלפל שחור גרוס.
מלח הימלאיה.
1 וחצי כוסות מים רותחים.

אופן ההכנה: 
נחתוך את הירקות לקוביות קטנות. נטגן את הבצל עם רבע כוס שמן עד לריכוך ונוסיף את קוביות הירקות. נקפיץ הכל במשך מספר דקות עד לריכוך מתבלים ומוסיפים בורגול, מערבבים ומוסיפים מים רותחים. מתקנים תיבול. מוסיפים פטרוזיליה ומבשלים כעשרים דקות על אש נמוכה לאחר מכן משאירים מכוסה למשך 7 דקות.

בתיאבון!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים