מרכיבים:
1 כוס בורגול שטוף (לא דק)
1 בצל גדול קצוץ
1 גמבה
1 קישוא
1 בטטה
אפשר להוסיף כל ירק אחר שאוהבים: פטריות, ברוקולי, כרוב קצוץ ועוד.
3 כפות שמן זית
כוס פטרוזיליה קצוצה.
פלפל שחור גרוס.
מלח הימלאיה.
1 וחצי כוסות מים רותחים.
אופן ההכנה:
נחתוך את הירקות לקוביות קטנות. נטגן את הבצל עם רבע כוס שמן עד לריכוך ונוסיף את קוביות הירקות. נקפיץ הכל במשך מספר דקות עד לריכוך מתבלים ומוסיפים בורגול, מערבבים ומוסיפים מים רותחים. מתקנים תיבול. מוסיפים פטרוזיליה ומבשלים כעשרים דקות על אש נמוכה לאחר מכן משאירים מכוסה למשך 7 דקות.
בתיאבון!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן