המצרכים:
2 תפוחים מסוג צהוב
2 בננות בשלות
חצי כוס חמוציות
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
חצי כוס סוכר
חצי כוס מייפל
3/4 כוס קמח
3 ביצים
כפית קינמון
חצי כוס שמן
חצי כוס קוקוס
לפיזור מלמעלה: קוקוס או אבקת סוכר
אופן ההכנה:
חותכים את התפוחים לקוביות ומועכים את הבננות, מערבבים קלות ומוסיפים את הקינמון ואז את כל החומרים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.
משטחים בתבנית עגולה ואופים כ- 25 דקות בחום של 200 מעלות. מוציאים ומצננים ומפזרים מלמעלה קוקוס או אבקת סוכר.
בהנאה ולבריאות!!!