חומרים
- 1 כוס טחינה גולמית
- 1 כוס קמח תופח מלא
- 1 כוס קמח תופח רגיל
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כף וניל
- 100 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
- מערבבים הכל לבצק אחיד.
- יוצרים כדורים קטנים, משטחים ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום בינוני עד שהעוגיות מזהיבות מעט, כ-25 דקות.
- מצננים לגמרי ורק אז מוציאים מהתבנית.
- מפזרים אבקת סוכר מעל
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
5 תגובות
איך אפשר לכתוב ים של בריאות על דבר שמכיל מרגרינה
לידיעת הכותבות במקום מרגרינה קיימת היום נטורינה… שהיא על בסיס שמן זית ושמן קוקוס
כך אפשר להפוך את העוגיות באמת לבריאות.
אפשר להחליף לשמן קוקוס
בד"כ הוא מעולה
תנסי, זה יכול ללכת גם בלי
הלוואי שזה היה ללא מרגרינה וללא מחמאה..