המצרכים:
- 1 ביצה
- 2 כפות סוכר
- 1 כף קקאו
- 3 כפות קמח
- 3 כפות שמן
- 2 כפות שוקולד צ'יפס
- כף שקדים גרוסים / אגוזים גרוסים
- כפית אבקת אפיה
- לקישוט: רוטב שוקולד, שוקולד מומס וכל מה שאתם אוהבים! (לא חובה)
אופן ההכנה:
- בצלוחית זכוכית עבה (או פורצלן) נכניס את כל החומרים ונערבב באמצעות כף. (אפשר להשתמש בכוס חרסינה/פורצלן עבה)
- נוודה שאין גושים.
- נכניס למקרוגל ונחמם למשך כ3-4 דקות (תלוי בסוג המיקרוגל)
- נקשט במה שאוהבים.
בתיאבון ובהנאה!