מצרכים:
- חבילת פסטה
- 1 מיכל שמנת לבישול
- 4 כפות רסק עגבניות
- 1 כף תבלין פיצה
- 1 כפית אבקת בצל/פטריות
- 1 כוס גבינה מגורדת (עדיפות למוצרלה)
- שמן
- מלח. פלפל שחור. כפית זעתר. מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
- נרתיח חצי סיר במים רותחים עם מעט שמן ומלח. נכניס את הפסטה ונרתיח עד לבישול מלא.
- נסנן את המים נוסיף את השמנת והרוטב עגבניות ונתבל.
- נרתיח יחד כעשר דקות
- נדפוך מלמעלה את הגבינה ונערבב בזהירות.
בתיאבון!