המצרכים:
- 5 תפוחי אדמה צהובים
- מעט מלח
- חצי כוס שמן
- כפית פפריקה
- כפית תבלין שווארמה/עוף
- מעט פלפל שחור
אופציונאלי: רוזמרין, קצת כורכום.
אופן ההכנה:
- נדליק תנור על חום מקסימלי
- נחתוך את תפוחי האדמה לחצי ואז לשמיניות (או רבעים) בלי לקלף!
- נפזר את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- נתבל ונשפוך מעל השמן ונמרח הכל היטב על תפוחי האדמה.
- נכניס לתנור למשך כ- 20 עד 25 דקות.
- נוודא שהתפודים קבלו צבע שזוף ויפה.