המצרכים:
- חבילת פסטה
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 2-3 כפות זעתר
- מלח, פלפל
- גבינה צהובה
- מומלץ: קטשופ ופטריות חתוכות
אופן ההכנה:
- נבשל את הפסטה עם מלח ומים רותחים ונסנן.
- נעביר לתבנית תנור ונפזר מעל קטשופ בנדיבות, מלח ופלפל לפי הטעם.
- נפזר גבינה צהובה ונניח מהשמנת החמוצה כמה כפות בכל איזור של הפסטה.
- נפזר זעתר מלמעלה (ומעל השמנת החמוצה בנדיבות) ונכניס לתנור להקרמה של 20 דקות בחום של 150- 180 מעלות.
בתיאבון!