מצרכים:
- 5 תפו"א
- 1 בטטה גדולה או 2 בינוניות
- שמן
- מלח. פלפל. אבקת מרק.
- 2 כפות מיונז
אופן ההכנה:
- נקלף את הירקות ונחתוך לקוביות גדולות
- נרתיח סיר עם מים ומלח ונוסיף את הירקות
- נמתין עד לריכוך ואם נשארו הרבה מים נסנן אותם ונשאיר מים בכמות של כוס חד פעמי.
- נוסיף מלח. פלפל, אבקת מרק, שמן ומיונז ונמעך בעזרת ממעך ידני.
- נערבב בעדינות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן