מצרכים:
- 2 כוסות מים
- 200 גרם חמאה / מחמאה
- 3 כפות סוכר
- כפית מלח
- 2 כוסות קמח
- 3 ביצים
- שמן לטיגון עמוק
- סוכר וקינמון להגשה
אופן ההכנה:
- מרתיחים בסיר מים עם חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים על האש עד לקבלת בצק אחיד. מסירים מהאש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה.
- מערבלים 3-2 דקות במהירות בינונית לצינון חלקי של הבצק. מוסיפים את הביצים אחת אחת – מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר חזרה אחרי הוספת כל ביצה. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה.
- בסיר חדש מחממים שמן לטיגון עמוק. מזלפים מהבלילה פסים באורך כ-10 ס"מ לתוך השמן החם. מטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים
- מוציאים את הצ'ורוס מהשמן בעזרת כף מחוררת, מגלגלים ישר בסוכר מתובל בקינמון ומגישים מיד. חובה להגיש עם שוקולד חם .
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
כמה מ"ל הכוס מדידה ?!
מה שתבחרי, רק עם אותה הכוס להתמיד גם בקמח וגם בנוזלים