מצרכים:
- 800 גרם קמח
- 640 מיל' מים פושרים
- 2 כפות שמרים
- 6 כפות סוכר
- כפית מלח
- 2 כפות עארק (אל תוותרו!)
- צלחת עם סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
- מערבבים את המים עם השמרים, מוסיפים את יתר החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך.
- מתפיחים עד להכפלת הנפח – כארבעים דקות עד שעה התפחה – בהתאם לחום המטבח.
- מחממים סיר קטן עם שמן בגובה של כ-4 ס"מ וכשהשמן רותח מניחים בתוכו מהבצק באופן הזה:
- לוקחים בעזרת ידיים רטובות כדור בצק ומעל השמן הרותח יוצרים בו חור בעזרת האצבעות, מניחים בתוך השמן עד להשחמה קלה והופכים לצד השני
- מוציאים מהשמן ישירות לצלחת סוכר, הופכים כדי שהספינג' יקבל סוכר מכל הכיוונים ומעבירים למגש.
אוכלים חם 🙂
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן