שבת

|

|

18/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/01/2025

|

שבת

מתכון קל לספינג'ים מושלמים (ותדאגו לעארק במטבח)

היום כולם יודעים: להכין ספינג' זה לא סוף העולם! בעצם, הוא הטיגון הכי קל והכי מוצלח של חנוכה! נסו את המתכון שלי - אין אדם אחד שלא מצליח איתו!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 800 גרם קמח
  • 640 מיל' מים פושרים
  • 2 כפות שמרים
  • 6 כפות סוכר
  • כפית מלח
  • 2 כפות עארק (אל תוותרו!)
  • צלחת עם סוכר לציפוי

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את המים עם השמרים, מוסיפים את יתר החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך.
  2. מתפיחים עד להכפלת הנפח – כארבעים דקות עד שעה התפחה – בהתאם לחום המטבח.
  3. מחממים סיר קטן עם שמן בגובה של כ-4 ס"מ וכשהשמן רותח מניחים בתוכו מהבצק באופן הזה:
  4. לוקחים בעזרת ידיים רטובות כדור בצק ומעל השמן הרותח יוצרים בו חור בעזרת האצבעות, מניחים בתוך השמן עד להשחמה קלה והופכים לצד השני
  5. מוציאים מהשמן ישירות לצלחת סוכר, הופכים כדי שהספינג' יקבל סוכר מכל הכיוונים ומעבירים למגש.

אוכלים חם 🙂

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים