מצרכים:
- 4-5 ביצים
- 4 נקניקיות פרווה/בשרי
- עגבניה/גמבה
- בצל
- פטרוזיליה/כוסברה
- תבלינים שאוהבים
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד להזהבה
- חותכים את הנקניקיות לשבבים ומוסיפים פנימה.
- קוצצים את הירק ואת הירקות (לא חייבים, אבל לגמריי משדרג) ומגטנים הכל יחד עד לאידוי
- בקערה טורפים את הביצים וממליחים ומתבלים ואז שופכים על הירקות המטוגנים עם הנקניקיות
- לאחר 5 דקות מנמיחים את האש והופכים את האומלט עד לטיגון קל.
מוצלח ממש עם לחם טרי וסלט קצוץ
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן