מצרכים:
- 4 ביצים
- 2 תפו"א
- 1 בטטה
- 1 בצל / קישוא
- כוס קמח לבן
- פטרוזיליה
- 1/4 כוס שמן
- תבלינים: מלח. פלפל. אבקת מרק. אבקת שום.
אופן ההכנה:
- קולפים את הירקות ומכניסים לקוצץ ירקות לקיצוץ דק (אפשר לגרד בפומפיה).
- מסננים את הנוזלים ומוסיפים את הביצים והשמן, התבלינים וחצי מכוס ההקמח.
- מערבבים היטב ואם העיסה מתפרקת מוסיפים עוד חצי כוס קמח.
- בעזרת כף מניחים קציצות בתבנית תנור מרופדת.
- אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-25 דקות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן