שבת

|

|

15/03/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/03/2025

|

שבת

על אש נמוכה: תבשיל עוף רך עם תפוחי אדמה בתחתית

את רק צריכה להניח את כל המצרכים בסיר ולתת לעוף להגיר נוזלים עד לבישול מלא והתרככות מושלמת - לארוחה חמה עם ניחוח מדהים
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • עוף שלם / 8 מנות חלקי עוף
  • 4-5 תפוחי אדמה בינוננים
  • אבקת מרק, מלח, פלפל שחור, מעט חוויג' למרק, מעט כוסברה טחונה
  • שמן
  • סיר רחב

אופן ההכנה:

  1. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפורסות של כ-1 ס"מ עובי
  2. מדליקים את הסיר עם מעט שמן ומניחים את פרוסות תפו"א.
  3. מניחים מייד את העוף מעל תפוחי האדמה ומתבלים.
  4. סוגרים את הסיר עם מכסה ומנמיכים את האש לנמוכה ביותר.
  5. מבשלים ובודקים מדיי פעם שהעוף מגיר נוזלים וגורם לתפוחי האדמה להתרכך
  6. אם נראה שחסרים נוזלים – אפשר להוסיף כוס מים.
  7. חשוב: האש צריכה להיות נמוכה כל זמן הבישול.
  8. מכבים לאחר כ-40 דקות עד שעה ולאחר שווידאנו שכל חלקי העוף התבשלו.

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים