מצרכים:
- עוף שלם
- 3-4 תפו"א
- 1 קישוא
- 3 כוסות אורז לבן
- מעט שמן
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, כף שטוחה כורכום, תבלין שווארמה, שמיר יבש. (לא חובה).
- עוטפים עם נייר אפיה ומעליו נייר כסף או מכסה יעודי לפיירקס
אופן ההכנה:
- מסדרים בתבנית את העוף ומעליו פרוסות תפו"א וקישואים.
- בין לבין מניחים את האורז ומתבלים, מוסיפים שמן.
- מוסיפים מים עד לגובה התכולה – מכסים בנייר אפיה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור חם לאפיה למשך כשעה בחום של 180 מעלות.
- פותחים באמצע האפיה את התבנית, מוסיפים 2 כוסות מים חמים (לפי הצורך) סוגרים וממשיכים לאפות.
- מוציאים כשהעוף רך והאורז התבשל לחלוטין.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן