שבת

|

|

15/03/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/03/2025

|

שבת

מיוחד לפורים: בשר אסאדו ברוטב פטריות ויין

תבשיל בשר נדיר במיוחד בהכנה קלה עם פטריות שלימות ויין אדום לסעודת פורים בטעמים חגיגיים!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 ק"ג בשר אסאדו ללא עצם
  • 1 בצל גדול
  • 2 קופסאות פטריות שלימות משימורים
  • חצי כוס יין אדום
  • שמן
  • 3 שיני שום
  • עליי דפנה
  • אבקת מרק
  • תבלינים: מלח, פלפל, כף גדושה פפריקה מתוקה, תבלין ראס אל חנות, כפית כמון.

אופן ההכנה:

  1. צורבים פרוסות בצל עם מעט שמן ומוסיפים את הבשר. סוגרים עם מכסה ומשאירים על אש נמוכה.
  2. לאחר 5 דקות מוסיפים 4-5 כוסות מים רותחים, עליי דפנה ושיני שום, אבקת מרק ומלח מבשלים למשך כשעתיים.
  3. מוסיפים מים לפי הצורך כדי שתמיד ישארו מים בסיר לפחות בגובה הבשר.
  4. מתבלים, מוסיפים את היין, מבשלים עוד כחצי שעה, מוסיפים את הפטריות ומממשיכים בישול על אש נמוכה כחצי שעה נוספת.

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים