מצרכים:
- 3 בטטות בינוניות
- קופץ פלפל שחור טחון
- כף פפריקה מתוקה
- רוטב צ'ילי
- שומשום
- 3/4 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
- קולפים את הבטטות לקוביות ומכניסים לקערה (אפשר להשאיר את הקליפה)
- מתבלים ומוסיפים שמן ורוטב צ'ילי ומערבבים היטב
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור חם בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד להשחמה
- מערבבים קלות תוך כדי כדי שכל הצדדים יקבלו מרקם קריספי
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן