יום ראשון

|

|

20/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/04/2025

|

יום ראשון

פינוק מהטבע: בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה

קחו סכין טובה, קרש חיתוך וכמה בטטות, תכינו לכם פינוק של החיים עם כמה מוצרים שיש בכל בית!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 3 בטטות בינוניות
  • קופץ פלפל שחור טחון
  • כף פפריקה מתוקה
  • רוטב צ'ילי
  • שומשום
  • 3/4 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבטטות לקוביות ומכניסים לקערה (אפשר להשאיר את הקליפה)
  2. מתבלים ומוסיפים שמן ורוטב צ'ילי ומערבבים היטב
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים שומשום
  4. מכניסים לתנור חם בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד להשחמה
  5. מערבבים קלות תוך כדי כדי שכל הצדדים יקבלו מרקם קריספי
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים